Docenten

Wie verzorgd de apps?

De lessen worden verzorgd door docenten van Foundation 4 Life. Bij Apps 4 Life Twente  verzorgen Sander van Dijk (Transformed) en Harold Velten (Voorganger Ichtus VBG Notter) ook een App.

Pieter & Kyra Zwart

Pieter en Kyra ZwartPieter en Kyra Zwart zijn de oprichters van trainingsschool Foundation 4 Life. In het jaar 2000 krijgen zij van God de droom en passie om een trainingsschool te starten, en 9 jaar later is het dan eindelijk Gods tijd. Een nuchtere heldere kijk op de wereld in het licht van de bijbel, geleid door de Heilige Geest is wat het omgaan met Pieter en Kyra zo interessant maakt. Voor elke vraag is er een praktisch bijbels en wijs antwoord.

 

 

 

Jiska de Haan

Jiska doet al jarenlang jongerenwerk. Meer informatie en een foto volgt snel.

 

 

Jesse Timmer

Jesse Timmer

Jesse is een student aan de Christelijke Hogeschool in Ede, waar hij de studie Godsdienst Pastoraal Werk doet. Zijn passie is spreken en breakdance. Bij Impact World Tour combineert hij zijn beide passies, een onderdeel van Jeugd met een Opdracht. Hij reist hiermee internationaal rond om zo het evangelie van het koninkrijk bekend te maken. Daarnaast spreekt hij tegenwoordig regelmatig in verschillende kerkelijke stromingen en verschillende gemeente’s in Nederland.


Matthias Joosse

Matthias JoosseMatthias Joosse een vurige evangelist met een krachtige bekeringsboodschap. Matthias heeft een hart voor het aanvuren, bemoedigen en wakker maken van het Lichaam van Christus. God laat hem op steeds meer plaatsen in het land spreken en zijn manier van spreken kenmerkt zich door confrontatie, enthousiasme, passie en bewogenheid voor het verlorene! God weet door zijn predikingen vele mensen te raken waardoor ze aangevuurd, wakker geschud en geconfronteerd worden.